Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kulek

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

110248133_wywiadkulek.gif.3d55c0810aae4f89bdf9f8fd2632e68b.gif

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z v-liderem biznesu ProjectFM graczem @Kulek. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania materiału!info.png.ceb27c1526ba02f7736445f139c4f41d.png

d: @-dzusia-| K: @Kulek

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Witam z tej strony @Kulek. Chętnie udzielę wywiadu dla redakcji.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
K: Na imię mam Dawid. Niebawem wybije mi 19 lat. Na co dzień uczęszczam do maturalnej klasy technikum. Moje hobby to szachy.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
K: Historia z ProjectRPG zaczęła się od długiego namawiania przez kolegę. Na początku sceptycznie na to patrzyłem, lecz po czasie dałem się namówić. Było to ponad 2 lata temu, w listopadzie 2021.

d: Z tego, co wiem, jesteś w biznesie ProjectFM. Jakie są obowiązki takiej roli?
K: Tak jestem w biznesie ProjectFM. W radiu jestem prawie dwa lata. Do zarządu trafiłem dosyć szybko, bo po trzech miesiącach sprawowania funkcji zwyczajnego prezentera. Aktualnie plasuje rangę zastępcy dyrektora, czyli v-lidera. Do moich obowiązków mi.n. należy: liczenie wypłat, pilnowanie porządku wewnątrz biznesu oraz podczas audycji. Zajmuję się szkółką, wypisywaniem ogłoszeń, realizowaniem wniosków, wystawianiem awansów, etc.

d: Jeszcze do niedawna byłeś we frakcji SAPD. Chciałbyś podzielić się z nami powodem odejścia?
K: Przynależenie do frakcji SAPD to zawsze był mój cel na serwerze. Miałem możliwość przynależenia do SAPD prędzej, ale z różnych względów rezygnowałem. Niestety, ale wolałem zrezygnować z powodu małej ilości czasu. Na frakcje trzeba tygodniowo trochę poświęcić. Wolę poświęcić więcej czasu na naukę i przygotowania do matury. Być może jak znajdę więcej czasu, to wrócę.

d: Skąd pomysł na nick?
K: Ciekawe pytanie. Nick Kulek wziął się od wcześniejszego pseudonimu parekulek. Natomiast „parekulek” to był taki nick, który miałem prędzej na innych platformach, wzięło się to od piosenki Sentino Parę kulek. Był to jeden z wielu głupich nicków, ale przyjął się i tak zostało.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
K: Powiem, że jestem dosyć spełnionym graczem. Chciałbym kiedyś pełnić funkcję zarządu we frakcji, lecz raczej nie jest to aktualnie możliwe. I ostatnim celem jest spróbowanie swoich sił w administracji serwera.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
K: Ciężko jest mi to oszacować, ponieważ od dłuższego czasu nie śledzę rynku na giełdzie. Szacując po ofertach za pojazdy, jest to ponad 50kk.

d: Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
K: Nie mam żadnych pomysłów na nowe rzeczy dla ProjectRPG, aczkolwiek moim zdaniem zmiany dla strefy DM i reworki niektórych prac by się przydały.

d: Na serwerze ProjectRPG masz przegrane ponad 3748 godzin. Jak wspominasz ten czas?
K: Jest to bardzo dużo godzin. Raczej wspominam je pozytywnie. Były momenty frustracji, etc. Patrząc na to całościowo, była to bardzo fajna przygoda.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
K: Jak wspomniałem prędzej, moje hobby to szachy. Interesuje się również sportami, najwięcej piłką nożną. Bardzo lubię oglądać rozgrywki najlepszego klubu piłkarskiego — Realu Madryt.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
K: Na pewno za 10 lat chciałbym mieć pracę, która sprawia mi przyjemność. Człowiek, który spełnia swoje marzenia, jest poukładany i żyje pełnią życia.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
K: Wiele rzeczy jest dla mnie ważne, ciężko powiedzieć co najważniejsze. Na pewno kieruje się tym, że żyje się raz. Trzeba korzystać, z czego można, przy tym nie szkodząc innym.

d: Super. Dziękuję Ci bardzo za ten wywiad. Na koniec jeszcze chciałam zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
K: Również dziękuję za wywiad. Pozdrawiam Cię i życzę sukcesów w redakcji. Także chciałbym pozdrowić wszystkich Prezenterów ProjectFM oraz Wszystkich czytelników.krecha.png.80b68c907be1c09a4518b0fc284f6305.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Kulek za rozmowę oraz pozdrowienia. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
742083978_krecha2.png.ff64c5cfeb9ded24e08f76d4bafbf0a5.png

dla Redakcji Project News

1157634944_pieczatkaaktualna_webp.d9acf716d44e41bc2e80c3315d3da0b44mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.