Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Szoferem SATC Mr.KUDY

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

572667850_naglowekmr_kudy.png.79b617b608ef744f6fe194a8b185ab9f.png
 info.png.575e9c681d0fa8ee7caab2ef25e4d09c.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Doświadczonym Szoferem @Mr.KUDY. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
wywiad.png.3c7aaeebcb114ae9bf38d13d8dafb3b5.png

d: @-dzusia- | M: @Mr.KUDY

d: Witam, z tej strony @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M:
Siema, jasne, że tak.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
M: Cześć! Mam na imię Jakub, w sierpniu skończę 18 lat. Mieszkam w niewielkiej miejscowości w województwie świętokrzyskim. Na co dzień uczęszczam do technikum o profilu technik pojazdów samochodowych. Interesuje się motoryzacją, fotografią oraz prostym montażem wideo.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
M: Projecta pokazali mi znajomi na początku 2021 roku. Przeszliśmy na niego po upadku konkurencyjnego serwera i od tamtej pory kontynuuję grę bez większych przerw.

d: Skąd pomysł na nick?
M: Mój nick powstał dawno temu. Został on wymyślony przez kolegę, z racji, że cała sytuacja działa się dobre 7-8 lat temu to za dużo nie pamiętam.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
M: Pewnie, że mam. Moimi aktualnymi celami, jest dostanie się do administracji, dokończenie tuningu swoich obecnych pojazdów oraz zakup jakiegoś fajnego autka wysokiej klasy.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
M: Swój majątek wyceniam na nieco ponad 2kk$, co wydaje się niewielką kwotą, biorąc pod uwagę niemal 1700 godzin. A w mojej kolekcji posiadam Eurosa PFT, Admirala kombi 1ns i jakieś inne mniej lub więcej warte gruzy.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
M: Moim zdaniem serwer jest dobrze dopracowany, jednak uważam, że można by go jeszcze nieco udoskonalić. Szczególnie brakuje mi częstszych aktualizacji, które mogłyby wprowadzać nowe elementy i utrzymywać świeżość rozgrywki. A rzeczą, którą bym chciał dodać, byłby panel zgłoszeń we frakcji SATC.

d: Z tego, co wiem, pełnisz funkcje Doświadczonego Szofera we frakcji SATC. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą? Masz jakieś doświadczenia?
M: Obowiązki mam jak każdy pracownik frakcji. Jednym z najważniejszych obowiązków taksówkarza jest wykonywanie zgłoszeń, których nie brakuje, ale mamy też inne obowiązki, takie jak utrzymywanie taksówek w idealnym stanie czy też pilnowanie panującego na serwerze KRD. Aczkolwiek jako osoba z półtorarocznym stażem, staram się, jak tylko mogę, pomagać zarządowi. Również na moim koncie nie brakuje osiągnięć. Jednym z nich jest mój nieoficjalny rekord egzaminów wyrywkowych.

d: Jeśli nie SATC to jaką inną frakcję lub biznes byś wybrał i dlaczego?
M: Szczerze mówiąc, nie widzę się w innej frakcji.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Transport Corporation? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
M: Jest wiele rzeczy, za które doceniam taksówki. Jedną z tych rzeczy jest przemiła, rodzinna atmosfera i zaangażowanie obecnego zarządu. A rzeczą, którą bym zmienił, jest, jak wyżej napisałem, panel zgłoszeń.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1683 godziny. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
M: Ahh... Jak ten czas szybko leci, pamiętam moje początki, a tu już minęły trzy lata, aż się łezka w oku kręci. No, ale nie zbaczając z tematu, przez te trzy lata poznałem wiele ciekawych osób, z którymi bardzo przyjemnie się grało. Myślę, że w tym miejscu mogę pozdrowić skład nieistniejącej już organizacji „Triada” i mojej obecnej organizacji „XanaX".

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
M: Eventy serwerowe od zawsze przyciągały niemałą ilość graczy, chyba przez to, że były organizowane na najwyższym możliwym poziomie. Osobiście, uważam, że takie aktywności są jak najbardziej potrzebne i są mile widziane wśród graczy. Najbardziej cenię sobie eventy fabularne, ponieważ zawsze świetnie się bawię, uczestnicząc w takich wydarzeniach.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
M: Na projekcie najbardziej lubię tą taką jak by to powiedzieć „projektową” atmosferę. Szczególnie podczas świąt Bożego Narodzenia. Ogólnie community.

d: Powiesz coś o organizacji, w której jesteś?
M: Obecnie jestem członkiem organizacji XanaX. Jest to dosyć świeża organizacja, oferująca pomocną dłoń, dobry zarząd i miłą atmosferę.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
M: Interesuje się ogólnie pojętą mechanika pojazdową, czyli w dużym skrócie kręcę śrubki.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
M: Hmmm... gdzie się widzę za 10 lat? Myślę, że zostanę przy moim zawodzie, być może otworze mały warsztat samochodowy.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
M: W życiu najważniejsze jest zdrowie, rodzina, marzenia i no nie ma co ukrywać, że mamy takie czasy, jakie mamy i kasa też się liczy. Ja w życiu kieruje się zdrowym rozsądkiem i czasami pozwolę pokierować się uczuciami.

d: Masz jakieś marzenia?
M: Chyba każdy o czymś marzy, prawda?

d: Czego się najbardziej boisz?
M: Myślę, że najgorsze, co może spotkać człowieka, to samotna starość.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
M: Chciałbym złożyć serdeczne pozdrowienia dla całej frakcji SATC, w tym naszego kochanego Misia i organizacji Xanax.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
M: Również serdecznie dziękuję za wywiad.
krecha.png.d38c6f0c993a340ea4ca2a6c5a34f923.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Mr.KUDY za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
954521844_krecha2.png.e382462257bc85729fe81ad0030e003d.png

Dla Redakcji Project News

225613434_pieczatkaaktualna_webp.e5f98f6c337b21bd6907eb1daa348b6a4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.