Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Bp.Kaczorek*.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

8WVhomZ.png

34yiMrE.png

Hejka! Z tej strony Senior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Fire Cadet @Bp.Kaczorek*. Bez zbędnego przedłużania, rozsiądźcie się i przeczytajcie!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | B: @Bp.Kaczorek*

V: Hej, z tej strony Senior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Witaj, oczywiście udzielę wywiadu 🙂.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
B: Jestem @Bp.Kaczorek* w realnym życiu mam na imię Maks i pochodzę z województwa świętokrzyskiego, mam 18 lat i uczęszczam do 4 klasy technikum na profilu energetycznym. 

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
B: Jak trafiłem na serwer? Jest to w sumie ciekawe moim zdaniem pytanie, początki zaczęły się już w 2022 roku, kiedy to mi się nudziło i chcąc zrobić przerwę od konkurencyjnego serwera, założyłem konto i zacząłem grać, nie długo, bo po miesiącu odpuściłem, ale w tym roku namówił mnie mój bardzo dobry znajomy @Salvador., który zaproponował spróbowania czegoś innego i tak oto tutaj wylądowałem.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
B: Jak wyglądały początki, w sumie niczym się nie różniły od innych graczy, biegałem na magazynie, by zarobić na swoją pierwszą Manane 1.7 w dieslu, jedyne co mogło mnie wyróżniać to wykonywane przeze mnie i znajomych RP dla SAMD sprawdzając ich wiedzę.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 260 godzin. Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej? 
B: Nie ma co dużo mówić, przez te wszystkie godziny grało mi się naprawdę dobrze na serwerze, bardzo dobrze wspominam te godziny i tak planuje zostać tu na długi czas.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
B: Mój majątek mogę ocenić na około 450k, w mojej kolekcji znajduje się Elegy, które jest pomalowane na biało oraz ma czarne felgi, w planach jest zmiana lamp na Aqua oraz dodanie Bodykit, pod maską znajduje się silny silnik o pojemności 3.1 w benzynie z modyfikacjami takimi jak ECU V4, zestaw wyścigowy oraz ogranicznik prędkości.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
B: Szczerze? Nie ciągnie mnie do szeregów administracji, ponieważ mam dość mało czasu przez życie prywatne.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś w akademii frakcji San Andreas Fire Department, mógłbyś opowiedzieć o doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłeś? Jak wygląda Twoja akademia? Czym się zajmuje frakcja SAFD na serwerze? Byłeś kiedyś w innych frakcjach?
B: Racja, jestem w akademii San Andreas Fire Department, znalazłem się tutaj ze względu na to, że dobry kolega @Salvador. mnie zachęcił do niej, na dodatek byłem ciekaw ich RP. Do dzisiaj nie żałuje niczego, poznałem kolejnych fajnych ludzi, którzy są mili i zabawni tym samym mają sporą wiedzę, moja akademia jest spokojna, szkolenia są prowadzone jak to w każdej akademii. Frakcja SAFD zajmuje się dbaniem o bezpieczeństwa ludności ProjectRPG, zajmujemy się plamami oleju na ulicach, powalonymi drzewami, pożarami różnej maści, wypadkami oraz skoczkami. Byłem kiedyś we frakcji SAMD na konkurencyjnym serwerze, gdzie spędziłem 2 lata, więc bagaż doświadczeń związany z RP posiadam dość duży, jak i średnią wiedzę medyczną.

3Bwlq08.gif

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
B: Jakbym musiał zmienić frakcje, to pewnie bym opuścił albo w ostateczności poszedłbym do SAPD.

V: Nie jesteś w żadnym biznesie serwerowym, byłeś kiedyś w jakimś? Chciałbyś dołączyć w przyszłości do jakiegoś?
B: Sądzę, że nie, ale ostatnio kusi mnie spróbować coś z projektami jakimiś, więc może coś w przyszłości będzie.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
B: Tak, posiadam taki mini cel w sumie, czyli zebranie wszystkich pojazdów typu JDM na serwerze.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
B: Sądzę, że jedyne co można by zmienić na serwerze to może ceny motorów haha. Mogliby też dodać nowe modele budynków lub pojazdów, jakby ktoś chciał.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
B: Mój nick? Wziął się od mojego przezwiska z podstawówki i z czasem do tego przywykłem i tak zacząłem się nazywać.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
B: Swój wolny czas najczęściej spędzam z moją najukochańszą i wspaniałą dziewczyną, bez której nie wyobraża, sobie dalszego życia teraz, również spędzam go ze znajomymi, spotykając się i robiąc różne rzeczy.

V: Uprawiasz jakiś sport?
B: Tak, uprawiam kolarstwo grawitacyjne, czyli inaczej mówiąc Downhill.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
B: Ostatnio bardzo często zacząłem grać w War Thunder, Car Mechanic Simulator 2018.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
B: Oglądam, aktualnie takim moim ulubionym serialem są Rozczarowani na Netflix oraz Gra o Tron na HBO, ale teraz zacząłem oglądać Tokio Vice na HBO, który przypada mi strasznie do gustu i polecam każdemu, kto lubi takie mroczne i brutalne klimaty, warto wspomnieć, że serial jest od 16+. Oglądam również filmy i takie, które mogę polecić to: Transformers, seria Szybkich i Wściekłych oraz jeźdźcy smoków.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
B: Słucham bardzo dużo muzyki, ale mój gust jest mieszany, ponieważ słucham to, co mi się spodoba, zaczynając od szant, kończąc na Heavy Metalu.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
B: Moim największym życiowym marzeniem jest być stabilnym finansowo, mieć rodzinę, dobrą pracę i mały klimatyczny domek gdzieś na świecie.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
B: Ciężko stwierdzić szczerze, sam nie wiem, może jako medyk, albo energetyk, jest to zależne od wielu rzeczy, ale aktualnie nie wiem sam.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
B: Nie potrafię sobie wyobrazić życia bez mojej najukochańszej kobiety, która zawsze przy mnie jest i powoduje uśmiech na mej twarzy.

YKz57B4.gif

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
B: Moim wymarzonym pojazdem w życiu jest Nissan Skyline R34 lub R32 albo jak już rodzinnie to BMW M3 touring, które łączy auto rodzinne, jak i sportowe, ale patrząc przyszłościowo to jakiś mercedes albo Volvo.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
B: Jakbym miał coś napisać na billboardzie ? Hmmm... pewnie by to było „dziękuje, że jesteś”.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
B: Zainwestowałbym oraz kupił mieszkanie.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
B: Rodzina jest dla mnie najważniejsza.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
B: Norwegia albo Finlandia.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
B: Tak nawet paru.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
B: Chyba nic.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
B: Dziękuje również za chęć udzielenia ze mną wywiadu, chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Fire Department, moich znajomych @Ivan*@Salvador.@worsaac@Patik00 oraz całą społeczność ProjectRPG. Każdemu czytającemu ten wywiad chcę życzyć miłego dnia.
XGwBbve.png

Niestety tutaj wywiad z @Bp.Kaczorek* się zakończył, mam nadzieję, że Wam się podobał! Jeśli chcecie więcej takich, to dajcie znać w komentarzu, z kim mógłbym przeprowadzić wywiad! Zachęcam także do zostawienia reakcji oraz komentarza, jeśli artykuł po prostu Wam się spodobał. Pisał dla Was Senior Reporter @Vajtekk.vnd, do zobaczenia wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
vajtekk.png?ex=65d38e07&is=65c11907&hm=ef31b7e70ca15756882edfce45a4b921226791166fc5799452d0277e7a33330a&4mrbOpo.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.