Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaurini

DarkQuasar

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18937
Login: bitus1234
Nick oskarżonego: @Gaurini
Powód skargi: zawyżenie wartości pojazdu
Data zdarzenia: 06.02.2024
Dowody:logi
Opis sytuacji: Wymieniłem się z za buffalo (wartosc +/- 410k), on dał elegy 2.9 PB full wizu oraz 109k. Informował on mnie ze swoim kolegą że elegy jest warte około 280k a się okazało ze tak naprawę jest warte 220/250k. Prosiłbym o odmianę 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

676782459_MTA_SanAndreas06_02.202411_43_48.thumb.png.356d55138587b4e728ed7f13f5e5cb66.png

Mówiłem ze mi wycenali pojazd na 411k to po pierwsze, po drugie 11k ci odjołem ze względu na to ze to nie miało sensu wysłanie cały czas offek dopki 120k z mojej strony a z twojej 100

1 minutę temu, ciaks0 napisał:

Elegy jest warte 270k + 50% Ceny wizu 😉

Ta? To ciekawe ze offki graczy to 220k/250k

A po drugie to nie skarga na ciebie wiec sie nie wypowiadaj ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.