Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Deputy Director Xanny

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

3oTUodz.gif

mSu4qkK.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników, z tej strony Junior Reporterka Leokadia z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. W kolejnym moim wywiadzie chcę wam przedstawić ciekawą personę na serwerze, jaką jest aktualnie byłym Supporterem, Deputy Directorem w Redakcji Project News oraz Captain I z S.A Police Department, czyli @xanny, bardzo jemu dziękujemy, iż zgodził się na udzielenie mi wywiadu. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania lektury. 
LKZ38Vt.png

L: @Leokadia | X: @xanny

L: Uszanowanie, jestem Leokadia Junior Reporter z Redakcji Project News. Dziękuję bardzo, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
X: Hej, jasne, zgadzam się, nie ma problemu.

L: Dobrze, na sam początek owego wywiadu, proszę przedstawić nam swoją osobę czytelnikom. 
X: Witam czytelników, jak niektórzy dobrze wiedzą, na imię mi Kacper, mam wiosen 18, niedługo 19. Chodzę do technikum i na serwerze można mnie zobaczyć jako Supporter, jak i policjanta z frakcji S.A Police Department. Oczywiście także jako Redaktor z Redakcji Project News

L: Witamy Cię Kacper w wywiadzie, miło Ciebie poznać. Powiedz nam, jak zaczęła się Twoja przygoda z MTA, z kimś zaczynałeś na serwerze lub może sam zaczynałeś, jak trafiłeś na tę platformie? 
X: Moja przygoda zaczęła się na początku 2017 roku, gdzie pobrałem MTA i wszedłem na, Polski serwer freeroom, gdzie miałem skina Boonie z fnafa, tepałem się do graczy, zabijając ich. Następnie koledzy powiedzieli mi o pewnym serwerze, który jest aktualnie top 1 na scenie MTA w Polsce. Później przewinęło się dość sporo serwerów i końcowo w 2022 we wrześniu postanowiłem notorycznie grać na ProjectRPG, praktycznie razem z @AmzeK.

L: Bardzo ciekawa historia z Twojej strony przedstawienia nam jej, w jaki sposób poznałeś platformę MTA oraz serwer ProjectRPG. Jak widzimy, na serwerze spędziłeś, aż prawie 1500h, jak się tutaj czujesz po spędzeniu tyle godzin na ten moment i z tym ile osiągnąłeś już?
X: Po spędzeniu tyle czasu na pewno cenie to ile osiągnąłem. Pierwszym takim osiągnięciem było, na pewno dostanie się we wrześniu do frakcji, San Andreas Police Department, po jakimś czasie otworzyła się październikowa rekrutacja do Project News i tak napisałem do tego biznesu podanie. Dostałem się i tuż po zdaniu akademii z wynikiem "wybitnym" na Pressman'a objąłem posadę Academy Keepera i robiłem, korekty materiałów, pomagając zarządowi. Po paru miesiącach objąłem rangę Zarządową i tak dotąd się kręci biznes. Co do frakcji to tam niezbyt wiele osiągnąłem prócz wysokiego stopnia, jakim jest Captain I oraz członkostwo w najlepszej dywizji Highway Patrol i innych dywizji takich jak FBI czy też PPC. Prócz tego w tamte wakacje dostałem się do Ekipy serwera na rangę Supportera i to chyba największe osiągniecie, z którego będę musiał na jakiś czas zrezygnować ze względu na brak czasu i coraz mniejszych chęci spędzania czasu na serwerze. Oczywiście też bardzo dobrze wspominam moją organizację, którą robiłem wraz z @AmzeK, ale to była zabawa na kilka miesięcy, która niestety nie wyszła na dłuższą metę.

L: To jest mega duże osiągnięcie jak na taki czas grania tutaj. Jaka była Twoja reakcja, gdy w wynikach do Ekipy Serwera ujrzałeś swój nick?
X: Moją reakcję wspominam dość zabawnie, wyniki były dość późno w nocy, kiedy smacznie sobie spałem, zostałem obudzony milionami pingów na discordzie czy też nawet w smsach na telefonie, potem po zobaczeniu tego naprawdę mega się ucieszyłem i to był jeden z momentów, który najlepiej wspominam, jeśli chodzi o kwestie MTA, cieplutko na serduszku.
AUVKk2o.png

HhGurEh.gif

L: Ohh, rozumiem Cię bardzo dobrze, ponieważ moja reakcja była podobna, a gdy zostałam obudzona przez chłopaka, by poinformować mnie o tym, że się dostałam, również wspominam naprawdę fajnie ten dzień. Powiedz nam teraz, jak wyglądały Twoje początki w biznesie Project News, myślałeś kiedykolwiek o tak wysokim stopniu?
X: Co do początków to jak wspominałem, akademie zdałem z wynikiem wybitnym od razu na podwójną rangę, +/- tydzień później dołączyłem do Opiekunów Akademii i tam też pomagałem ogarniać korekty materiałów, potem awansowałem tylko w górę. Jeśli chodzi o tym, czy myślałem o takim stopniu, to tak. To był mój cel od samego początku, zawsze angażowałem się w ten biznes i to moja poniekąd pasja/hobby, z którą wiąże plan B, jeśli chodzi o życie realne. Cieszę się, że mogę dokładać tak ogromną cegiełkę w życie tego biznesu, ponieważ jest dla mnie najważniejszą rzeczą na tym serwerze.

L: Życzę Ci ogromnych sukcesów w owym biznesie, również celuje tak jak Ty tutaj na, jak najwyższy cel, jaki mi się uda. Wiadomo, trzeba w siebie wierzyć i  mamy nadzieję, że uda Ci się skoczyć na jeszcze wyższy stopień. Jako Deputy Director, masz tutaj dużo obowiązków, co do biznesu?
X: Dziękuje, co do obowiązków to praktycznie wszystkiego jest po trochu, nie mam tu stricte wypisane co mam robić, czego nie, zajmuję się wszystkim tak jak reszta członków. Aktualnie przykładam wagę do pomocy nad nowym członkiem Zarządu @Kapicki_12.

L: Wiadomo, życzymy mu, dużo sukcesów Kapickiemu, będąc na zarządzie. Jak jesteśmy, przy biznesie, to przejdźmy teraz do frakcji, we frakcji S.A Police Department jesteś dość długo, powiedz nam, jak wyglądała tam Twoja przygoda, od początku, aż po stopień Captain I? Jakie są tam Twoje obowiązki na co dzień?
X: No to moja przygoda zaczęła się we wrześniu, po zdaniu akademii, zacząłem, jak każdy awansować, z racji, iż nie było ze mną, dużych problemów, dość sprawnie awansowałem. Dodatkowo na samym początku dołączyłem do dywizji Detective Bureau, która głównie zajmowała się działaniami stricte kryminalistycznymi etc. Jednak przez słabą aktywność RP na serwerze zrezygnowałem i po paru miesiącach otworzyła się rekrutacja do najlepszej dywizji pod słońcem tzn. Highway Patrol, jesteśmy po prostu jednostką pościgową, naszym priorytetem są głównie pościgi i że tak powiem, każdy z naszych członków, stara się prezentować, godnie dywizję. Potem znowu czas leciał, aż wpadłem na pomysł napisania do SWAT, dołączyłem tam, lecz nie mam zbyt wiele do powiedzenia, bo raczej każdy wie, co się tam robi i jak to działa. Następnie przez długi czas miesiące mijały, aż postanowiłem wznieść propozycję o dodanie Police Press Crew, które jak widać, zostało przyjęte i tak planowałem wprowadzić tam ciekawe rozwiązania w postaci prasy. Potem postanowiłem odejść na stopniu Lieutenant II i 2 tygodnie później wróciłem, po jakimś czasie awansowałem na Captain I i znowu odszedłem, idąc do frakcji S.A Road Assistance, długo tam nie byłem i znowu jestem tutaj w SAPD. Co do moich obowiązków to są normalne, nie mam nic nadzwyczajnego prócz wyrabiania normy, mój staż nie licząc odejść to ponad rok. 

L: Widzę, że frakcja S.A Police Department bardzo Cię zafascynowała na serwerze. Wspomniałeś nam tutaj o frakcji S.A. Road Assistance, jak Ci tam minął czas, dlaczego z niej zrezygnowałeś dość szybko?
X: Co do SARA, nie czułem tego, co w SAPD, spędziłem tam naprawdę fajnie czas, aczkolwiek to nie to, co chciałbym robić na serwerze.

L: Rozumiem, frakcja S.A. Road Assistance nie jest dla Ciebie, zrozumiała sytuacja. Przejdźmy dalej. Powracając do Twoich początków na serwerze, pamiętasz może, jaki był Twój pierwszy pojazd, a może masz go nadal w swojej flocie? Opowiedz coś o nim w takim razie.
X: Moim pierwszym pojazdem był walton, aczkolwiek totalnie go nie liczę, uważam, że pierwszym moim autem to Sadler na 4 cyfrowym ID. Mam go odkąd wymieniłem się za tego właśnie waltona i mam go od właśnie tej wymiany, miałem za niego wiele ofert, ale on nie jest i nigdy nie będzie na sprzedaż.

L: Walton czy też Sadler super furki na początek przygody z serwerem. Czy możesz nam zdradzić, ile mniej więcej wynosi Twój majątek na serwerze?
X: Mój majątek na serwerze na ten moment wynosi około +/- 7kk.

L: Oh, to jest bardzo duża kwota. Czy masz zamiar powiększać jeszcze swój majątek, jeśli tak to czy masz na serwerze jakiś "dream car", jaki chciałbyś zdobyć?
X: Aktualnie próbuję sprzedać mój jeden z pojazdów Sandking na 4k id i planuję kupić za to jakieś potężne fury takie jak cheetah i infernus, aczkolwiek chęci do gry spadły.

L: Rozumiem, życzę Ci powodzenia w zdobyciu chęci oraz w osiągnięciu zdobycia tych pojazdów. Czy możesz nam opowiedzieć, skąd wziął się Twój nick w grze, oraz jak powstała jego historia?
X: Dziękuję, moja historia związana z tym nickiem była następująca. Siedziałem sobie na MTA, następnie dostałem powiadomienie od YouTube o tym, że Billie Eilish wstawiła nowy utwór piosenki pt. "xanny", 4 lata temu uważałem, że to świetny pomysł na nick. Później każdy na podwórku do mnie mówił xanny i tak się jakoś to przyjęło.

L: Ciekawa historia z Twojej strony z powstania Twojego nicku. Widzę, że jesteś w organizacji Cartel, jak to się stało, że tam trafiłeś, jak wspominasz czas, będąc tam? Opowiedz coś więcej o niej.
X: Cartel jest to organizacja pod stricte pod znajomych, z którymi spędziłem sporo czasu na służbie SAPD, jest w niej kilka osób, liczebność tu nie gra roli, a po prostu paczka znajomych. Szczerze nie wiem co tu dużo mówić, zwykła organizacja dla ziomków.

L: Rozumiem, typowa taka organizacja dla znajomych. Twoja przygoda kończy się na MTA, czy grasz może jeszcze w jakieś inne gierki?
X: Tak, najczęściej poza MTA gram w League Of Legends i różne gierki z moją dziewczyną.

L: Bardzo fajna rozrywka poza MTA. Tym akcentem będziemy kończyć wywiad, czy chciałbyś na koniec coś od siebie dodać lub może pozdrowić? Teraz jest na to okazja.
X: Pozdrawiam wszystkich gorąco! 

L: Dziękuję bardzo za udzielenie mi wywiadu, życzę Ci miłego dnia. Pozdrawiam wszystkich również. Do widzenia, do następnego. 
X: Dziękuję również, pozdro.
AUVKk2o.png

YEZvuIM.gif

Dziękuję wam bardzo za przeczytanie mojego wywiadu, mam nadzieję, że materiał Wam się spodobał i mam nadzieję, że miło spędziliście czas, czytając to dzieło. Również zapraszam was do przeczytania innych moich wywiadów oraz wywiadów innych redaktorów. Życzę miłego dnia lub nocy! Pozdrawiam!
8eybfgF.png

yWajnCt.png4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.