Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer I Nalesnik.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

iRpp1fy.png

34yiMrE.png

Hejka! Ja jestem Senior Reporter @Vajtekk.vnd i powracam do Was z nowym artykułem po krótkiej przerwie. Dzisiejszy artykuł to wywiad z Police Officer I oraz Junior Pressman  @Nalesnik. Zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | N: @Nalesnik

V: Hej, z tej strony Senior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
N: Hej, chętnie odpowiem na twoje pytania w wywiadzie.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
N: Hej jestem Jarek, pochodzę z małego województwa opolskiego i na co dzień gram na serwerze ProjectRPG. Jestem we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Police Officer I. Warto wspomnieć, że również jestem w biznesie Redakcja Project News, aktualnie na stopniu jestem Junior Pressman. Lubię uprawiać sporty dla dorosłych, takie jak granie w siatkówkę lub inne takie rozrywki.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
N: Wiesz, było to już rok temu, lecz grać zacząłem od tego roku, gdy moi znajomi @worsaac@Majfek@necron1@Kartun.exe powiedzieli, żebyśmy zagrali, ja, jako iż nie miałem co robić, to skorzystałem z propozycji i zacząłem grać razem z nimi.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
N: Początki gry zacząłem w 2022 roku, gdy dostałem wtedy na święta pierwszą karę serwerową, którą był to perm za rozdawanie majątku, lecz nie poddałem się i 2023 roku w święta napisałem apelacje i się udało zdjąć kare.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie blisko 250 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
N: Powiem Ci, że fajnie te godziny mi minęły, ponieważ poznałem dużo sympatycznych ludzi w biznesie, jaki i we frakcji ten czas bym mógł jeszcze raz spędzić na nowo. Wspominam te godziny bardzo dobrze, lecz nie chciałbym wrócić do tych czasów od nowa. Tak na serwerze mam zamiar grać i nigdy nie myślałem, żeby odejść z serwera.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
N: Powiem, że nie gram dla majątku, tylko żeby umilić sobie czas ze znajomymi.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
N: Chętnie bym zobaczył, jak to jest być w składzie administracji, ponieważ chciałbym poznać nowych ludzi, nowe zadania i przygody, lecz odpowiadając na twoje pytania, to jeszcze nigdy nie pisałem podania na Supportera, może się to kiedyś zmieni.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Police Officer I mógłbyś opowiedzieć o swoich doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłeś? Jak wyglądała Twoja akademia? Czym się zajmuje frakcja SAPD na serwerze? Byłeś kiedyś w innych frakcjach? 
N: Dokładnie tak znajduję się we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Police Officer I. Do frakcji trafiłem w styczniu tego roku i to był pierwszy raz, kiedy napisałem podanie i się dostałem, wtedy nie wiedziałem, że frakcja SAPD tak odmieni moje spojrzenie o 180 stopni. Moja akademia była ze wspaniałymi osobami bardzo dobrze wspominam to, wygłupy, pierwsze zatrzymania, jazda z pełnoprawnymi, lecz niektóre osoby przez egzamin nie zdały i musiały odejść. Frakcja San Andreas Police Department na serwerze zajmuję się ogółem patrolowaniem i bezpieczeństwem obywateli. Niektórzy myślą, że SAPD to tylko pościgi, lecz jest to coś innego, ponieważ będąc w San Andreas Police Department, byłem już na kilku RP, takich jak skoczek, zatrzymania, RP wykonywane przez Posorants Group, wypadki o drzewo, przesłuchania i wiele więcej. Nigdy wcześniej nie byłem w innej frakcji.

hGM0tU3.gif

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
N: Jeśli musiałbym zmieniać frakcję, chętnie spróbowałbym sił we frakcji San Andreas Road Assistance.

V: Jesteś w Redakcji Project News, dołączyłeś do niej w trakcie styczniowej rekrutacji. Mógłbyś powiedzieć coś o tym biznesie? Jak Ci się podoba biznes? Czym się zajmujesz w biznesie?
N: Dokładnie, jestem w Redakcji Project News i jest to wspaniały biznes ze wspaniałymi osobami. Dużo się w nim nauczyłem oraz dużo super osób poznałem, lecz mam marzenie, by zostać szkoleniowcem. W biznesie chciałbym uczyć nowe osoby w biznesie, ponieważ nauka samemu nie jest taka prosta. Biznes jest dobrze dopracowany, mam nadzieję, że z czasem otrzymam wymarzone moje stanowisko. Moja praca opiera się na artykułach, wywiadach i wiele więcej, lecz na dzień dzisiejszym jestem tak zwanym klapkiem i nic nie mogę zrobić oprócz pisania artykułów.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
N: Jasne każda osoba posiada cel na serwerze, zaczynając od biznesu to zdobyć szkoleniowca i uczyć nowych ludzi dołączających. We frakcji chce osiągnąć minimum stopień Lieutenant I myślę, że aktualnie jest to osiągalny stopień.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
N: Patrząc na to, jak teraz serwer będzie się rozwijał, gdy będą nowe modele pojazdów, budynków bądź skinów to myślę, że nic bym nie zmienił.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
N: Wiedziałem, że nie obejdzie się bez tego pytania, lecz dlaczego akurat Nalesnik. Gdy szukałem jakiegoś nicku fajnego, popatrzyłem na nick dawnego funkcjonariusza @Banan99, którego przy okazji chciałbym pozdrowić serdecznie, więc jeśli banan to owoc to ja ustawiłem sobie Nalesnik, gdyż kocham naleśniki jeść.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
N: Wolny czas spędzam, rozmawiając ze znajomymi, bądź wychodzeniem na miasto pochodzić. Najczęściej spędzam czas sam z kolegami przez discorda, gdyż oni mieszkają w innych miastach.

V: Uprawiasz jakiś sport?
N: Owszem uprawiam sport, gram aktualnie w siatkówkę na pozycji atakującego, lecz mam zamiar chodzić na siłownie.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
N: Owszem gram w inne gry między nimi jest CS 1.6, LOL.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
N: Niestety nie mam teraz czasu, żeby oglądać seriale, ale jest jeden serial, który mi się podoba i jest to Black Knight. Jest to koreański serial dramatyczny, który opowie historię kurierów, znanych jako tytułowi Czarni Rycerze. W dystopijnym zanieczyszczonym świecie ich zadaniem będzie dostarczanie niezbędnych towarów potrzebującym. Żeby można dołączyć do takiej pracy, trzeba przejść szkolenia, a one do najłatwiejszych nie należą.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
N: Jasne słucham muzyki, uwielbiam każdy rodzaj muzyki, lecz nie opium, ponieważ nie wyobrażam sobie siebie słuchającego tego, tak samo z metalem.

r8G4IaR.gif

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
N: Moje życiowe marzenie jest wyjechanie poza granicami Polski i nigdy nie wracać tam.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
N: Swoje życie wyobrażam w taki sposób; Jednorodzinny dom w USA, dwójka dzieci, praca w C.I.A. jako detektyw od spraw narkotykowych na terenie zachodniego regionu USA, LEXUS LFA RC F Carbon przed domem.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
N: Nie wyobrażam sobie żyć bez technologii, gdyż ona otworzyła umysł człowiekowi.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
N: Pojazd to LEXUS LFA RC F Carbon w kolorystyce czerwieni bądź BMW M3.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Co Cię od tego zatrzymało?
N: Siatkarzem chciałem być, lecz przez to, że się wypaliłem, nie kręci mnie to. Od jakiegoś roku bądź dwóch, kręci mnie bycie federalnym w stanach działać na terenie USA i zwalczać z narkotykowymi gangami.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
N: Jeśli nie zbudujesz swojego marzenia, ktoś inny Cię zatrudni, abyś pomógł mu zbudować jego.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
N: Nie wydałbym miliona, zainwestowałbym w swoją przyszłość lub bym zrobiłbym własny biznes.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
N: Ważne dla mnie jest zdrowie, rodzina i koledzy, z którymi spędzam dużo czasu.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
N: USA bądź UK z racji, iż mój angielski nie jest zły.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
N: Owszem znam.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
N: Nie za bardzo umiem na to pytanie odpowiedzieć.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
N: Dobrze dziękuje za możliwość odpowiedzenia na Twoje pytania, ja pozdrawiam następujące osoby: @necron1@vercy,  @wminzok@Axunaa@Kartun.exe@Vajtekk.vnd@Leokadia@bociek982@worsaac@Sz3wcu@slever,@jerry.@Innocent*@PonczeeK@!San!@barwna@lilkaczka, @AroN.@Jvlka@Majfek@Wieslaw* oraz najbardziej sympatyczną osobę, jaką jest @Elwisia.

XGwBbve.png

Niestety co się zaczyna, musi się skończyć, tak samo jest tutaj. Mam nadzieję, że wywiad z Police Officer I oraz Junior Pressman @Nalesnik Wam się podobał, jeśli się podobał, to zachęcę do zostawienia opinii poprzez reakcje pod postem oraz komentarz! Do zobaczenia wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
vajtekk.png?ex=65d38e07&is=65c11907&hm=ef31b7e70ca15756882edfce45a4b921226791166fc5799452d0277e7a33330a&4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.