Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Emciok.

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick oskarżonego: Emciok.
Powód skargi: Odrzucanie prawidłowych reportów.
Data zdarzemta-screen_2024-02-03_08-40-23.thumb.png.ffbee5ffcb20b809b4fdb217c3202abd.pngnia: 03.02.2024 8:40.
Dowody:mta-screen_2024-02-03_08-40-14.thumb.png.e698ef48540b682ed08990f9a2d0dc1a.png

Opis sytuacji: Więc napisałem reporta o wyczysczenie DM, ponieważ jest tam bardzo duży syf oraz nie był czyszczony od tygodnia. Po czym jakiś supporcik odrzucił reporta bo był SAM na 35-40 osób. Po czym wbił administrator Emciok i ponownie odrzucił reporta, ponieważ .... nie ma takiej potrzeby bo DM jest przejezdny. Wyżej widzicie jaki syf tam jest, ale jak się odrzuca prawidłowe reporty bo się robić tego nie chce to pozdrawiam. Na środku GS oraz DM nie ma jak sie ruszyć nawet bo taki syf. 

Pojazdy pozostawione w obrębie strefy DM powyżej 3 godzin od ich ostatniego użycia mogą zostać z niej usunięte na najbliższy dostępny parking poza strefą, w ostateczności przeniesione do przechowalni. 

Jeszcze tylko to dodam. 

Nie wiem tak naprawdę co mógłbym tu napisać, DM jest jak najbardziej przejezdny, co swoją drogą przed odrzuceniem reporta sprawdziłem, nie mam obowiązku go czyścić, jedyne o czym marzyłem po wejściu na serwer to ogarniać DM'a, którego troszkę się robi.

Sam dobrze wspomniałeś 

Pojazdy pozostawione w obrębie strefy DM powyżej 3 godzin od ich ostatniego użycia MOGĄ zostać z niej usunięte na najbliższy dostępny parking poza strefą, w ostateczności przeniesione do przechowalni. 

Administracja nie ma obowiązku czyszczenia strefy każdorazowo na report gracza. Skoro Administrator uznał, że jest możliwość poruszania się na strefie pojazdem to nie ma konieczności "sprzątania". To administracja decyduje, kiedy jest na to czas.

W dniu 3.02.2024 o 08:58, Emciok napisał:

jedyne o czym marzyłem po wejściu na serwer to ogarniać DM'a, którego troszkę się robi.

Nie rozumiem co miała wnieść taka wiadomość do skargi, ale na przyszłość proszę abyś darował sobie zbędne komentarze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.