Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MLLC^Edzio

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27379
Login: mientos.
Nick oskarżonego: @MLLC^Edzio
Powód skargi: Oszustwo na wartość pojazdu, oraz wyłudzenia pieniędzy.
Data zdarzenia: 02.02.2024
Dowody: Logi
Opis sytuacji:Sprawa wygląda tak, że zakupiłem od gracza pojazd Sandking + buffalo + dopłata za euros id 331, Szacowana wartość eurosa w offertach to około 5,2kk-5,5kk, gracz @MLLC^Edziopoliczył mi swojego Sandkinga 4kk po głębszej analizie rynku dowiedziałem się, że podobny Sandking 9ns PFT na zestawie wyścigowym został sprzedany za 3kk, więc czuje się oszukany i oczekuje dopłaty ze strony gracza. Poza tym wyłudzał jeszcze 100k, [2024-02-02 21:14:12] [Output] : << [697] MLLC^Edzio: moja propozycja to 100k na teraz
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.580ca9c2913e663aceb765d4bf81be92.png

Hej, dziwi mnie ta skarga ale przejdźmy do konkretów. Odnośnie wyłudzania kasy to nie bawię się w zabawy jak ty, gdyż napisałeś mi, że miałeś oferte za eurosa 331id 5.5kk$. Po dopytaniu się gracza co ci oferował otrzymałem odpowiedź : 5+ w trade. Z tego powodu chciałem abyś dał trochę kasy. Sprawa sandkinga- gracz BrachoL mówi, że mi nie oferował ale mamy takie coś jak logi jeżeli nie wiesz. Jest tam udowodnione, że gracz dawał mi oferte kase+ stratuma- 4kk+ trade z dużą ilością gotówki. Dodam, iż pojazd sandking 9ns posiadał mniejszy tunning w tamtym czasie oraz jak było to dawno. Ten nie posiada, żadnych braków oraz jest na secie LIMITOWANYM. Powiem ci coś z czego chyba sprawy sobie nie zdajesz, id idzie do góry, nie w dół. Również gracz jaca prezes dawał offke 4kk w trade 15 stycznia(posiadam ss z rozmowy z forum).Były inne oferty takie jak ponad 4kk trade od gracza o nicku Gash oraz 4kk trade od romek2. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.