Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

clear

denis

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, zostala napisana na mnie skarga to sie wypowiem, wszystko zostanie wypisane w punktach abym nie musial juz więcej ci odpisywać pod tym tematem.

Po 1 zaczne od tego jak oglaszasz ten pojazd bo mialem okazje to widziec, nie wspominasz w ogloszeniu ze jest to bullet 17kid co odgrywa bardzo duzą role co do jego ceny, bullety bez tego id na takim tunningu sa warte maksymalnie 1.5kk.

Po 2 administracja zweryfikuje za jaką kwote w gotówce pozyskałem tego bulleta lub jesli to nie wystarcza to administracja zweryfikuje za ile zostal sprzedany np. 17743id, kwoty za ktore te 2 zostaly zakupione juz dosyc dlugi czas temu są zblizone do kwoty 2.7kk a jak dobrze wiemy auta na ID w cenie nie stoją tylko rosną.

Po 3 to że nie wiedziałes ile wart jest sultan to juz tylko twoj problem bo mogłes pierw sie doinformowac co do jego wartości a potem sprzedawac, w dodatku to ty sam zaoferowales kwote za którą kupiłem od ciebie sultana wiec problem lezy po twojej stronie.

Po 4 offki ktore posiadam za niego w wymianach, jak kazdy dobrze wie w wymianach zawsze oferty są zawyżone bo kazdy liczy sobie swoje furki jak najwięcej, w gotówce posiadam tylko jedną oferte ktora jest dosyc zblizona do kwoty która ci dałem + dołożonego tunningu.

Po 5 odrazu po zakupie go od ciebie dopytałem się administracji czy tranzakcja jest poprawna i otrzymałem potwierdzenie że wszystko przeszło zgodnie z serwerowym regulaminem.

Mam nadzieje że wyjaśnilem ci wszystko od A do Z i ze to moja ostatnia wypowiedz w tym temacie do czasu wypowiedzi Administracji.

Edit : to ze wycenial go krzysiek aka nestix 14lat ktory na kazdym treadzie jest w dupe z majątkiem to nie moj problem, btw skoro to nie takie niskie id twoim zdaniem to znajdz mi innego na sprzedaz -20kid 

Juz miałem się tu nie wypowiadać ale az mi szkoda jak krzysiek lat 14 i seba lat 15 jebią cię w dupe na discordzie bo ich dupa szczypie

bullet podobno wyceniany przez 2 wyżej wymienionych znawców na 1.7kk max a oferty jakie masz za niego mówią coś innego

Spoiler

image.png?ex=65d146ac&is=65bed1ac&hm=fff

tą skargą tylko się ośmieszasz ale spoko lecimy dalej czekamy na administrację, dzięki bajo.

Resh oferty są od twoich znajomych myślisz że nie wiem? Wszystko jest badane na bieżąco kto normalny za bulleta wartego tyle co zwykle da o 1kk więcej bo ma id 10k mniejsze halo narazie to robisz z siebie pośmiewisko czekam na odzew z administracji. Rozumiem gdyby mial id 12k* bo taki poszedł za 2.65kk na forum a to że piszesz do znajomych żeby do mnie pisali abyś miał dowód w skardze. Miłego 

@<Resh> ja też nie napisałem skargę bo dupa mnie boli bo sprzedałem ci to za 4.5kk ale gdyby naprawdę ten bulleta był tyle warty nie klocilbym się dlaczego mam być stratny 1kk?

8 godzin temu, denis napisał:

Resh oferty są od twoich znajomych myślisz że nie wiem? Wszystko jest badane na bieżąco kto normalny za bulleta wartego tyle co zwykle da o 1kk więcej bo ma id 10k mniejsze halo narazie to robisz z siebie pośmiewisko czekam na odzew z administracji. Rozumiem gdyby mial id 12k* bo taki poszedł za 2.65kk na forum a to że piszesz do znajomych żeby do mnie pisali abyś miał dowód w skardze. Miłego 

@<Resh> ja też nie napisałem skargę bo dupa mnie boli bo sprzedałem ci to za 4.5kk ale gdyby naprawdę ten bulleta był tyle warty nie klocilbym się dlaczego mam być stratny 1kk?

Co ty pi*****isz ku**a nikt z moich znajomych nie dawał ci żadnych ofert oprócz gościa który chciał się z tobą wymienić za klocka 93id ale odmówiłeś jego propozycji więc jak miał się z tobą wymienić geniuszu? 

Wyobraż sobie że płacą za takowe ID tak samo jak za np. infernusy 20k ID bo mają oferty po ponad 4kk.

Akurat bullet 12k id (12362) poszedł za 4kk i posiadał go kraha.

To moja ostatnia wypowiedz w tej skardze do czasu sprawdzenia przez administrację.

21 minut temu, denis napisał:

@<Resh> nie bede sie z toba kłocił, poczekam na odzew administracji. 
 troszke kultury.

gdyby pojazd byl warty tej kwoty to 3/4 serwera by tego nie wysmiewala 🙂

Pojazd jest warty tej kwoty posiadałem go 2-3 msc temu i poszedł za 2.5kk, a reakcje które otrzymuje resh są od płaczków których boli to, że sobie zarobił 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.