Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na wminzok - oskarżony przez iinverss

iinverss

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: wminzok

Data zdarzenia: 31.01

Opis zdarzenia: Witam, chciałem przedstawić swój problem jakim był błędnie wystawiony mandat. Zostałem ukarany mandatem oraz został mi odholowany pojazd z parkingu płatnego na swepperach SF z powodu błędnego parkowania. Pracownik wystawiający mandat poproszony przeze mnie o dowód wysłał go ale niestety link wygasł/został usunięty a pracownik po poproszeniu o ponowne wysłanie niestety nie odpowiada twierdząc, że pojazd został zaparkowany za linią parkingu jak na ostatnim zrzucie ekranu. Tutaj jednak byłbym w stanie zaakceptować mandat, gdyby nie to, że automatycznie po dołączeniu do serwera jest włączone zaśnieżanie ulic/dróg i nie ma nigdzie informacji na początku o tym, że tak opcja może uniemożliwić poprawne parkowanie pojazdów w strefach parkowania. Potem takie sytuacje wiążą się z mandatami takimi jak ten, który otrzymałem ja. Nie dla wszystkich jest to może duża kwota bo jedynie 250$ ale jako początkujący gracz to jednak każdy $ jest na wagę złota. Niżej dołączę jeszcze zrzuty niektórych wiadomości jakie wysyłałem do pracownika, który mandat mi wystawił. Na jednych widać te linie na innych niestety nie a tak jak wspomniałem opcja zaśnieżenia jest uruchomiona automatycznie.

Co do tego dowodu to możliwe, że sam pracownik dalej go posiada i może podesłać pod skargą w postaci zrzutu ekranu.

Proszę o rozwiązanie w jakiś sposób tego problemu.

Pozdrawiam.

Dowody: 

1.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 201602.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 202506.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 202837.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 202946.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 203017.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 203148.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 203302.png

Zrzut ekranu 2024-01-31 203843.png

Witam, zostałem wezwany przez @sosnalolek oraz siedzącego obok @Wujaszek. do pojazdu który prawdopodobnie stał źle zaparkowany, po przyjechaniu na miejsce zobaczyłem że pojazd stoi na lini parkingowej (jak widać na moim ssie). Na danym dowodzie co prawda średnio widać linię lecz doskonale idzie z niego wyczytać jak idzie dana linia

Spoiler

mta-screen_2024-01-31_17-06-49.thumb.png.411c8c22e9cdcf57e386565b74230f7b.png

19 minut temu, iinverss napisał:

Tutaj jednak byłbym w stanie zaakceptować mandat, gdyby nie to, że automatycznie po dołączeniu do serwera jest włączone zaśnieżanie ulic/dróg i nie ma nigdzie informacji na początku o tym, że tak opcja może uniemożliwić poprawne parkowanie pojazdów w strefach parkowania.

Nie jest to wina pracowników SARA że śnieg dalej jest włączony na serwerze, więc proszę nie mieć do nas o to pretensji, my wykonujemy tylko swoją pracę.

Pozdrawiam

Inspektor wminzok

Odnośnie śniegu napisałem ci krok po kroku co trzeba zrobić i odesłałem cię tu oraz napisałem "mówię jeżeli nie zgadzasz sie z moja decyzja zaraz podsyłam link do forum" więc jasno idzie wywnioskować z mojej wypowiedzi i teraz skargi na mnie że nie zgadzasz się z tym, więc nie wiem po co był poruszany temat śniegu. Jest to moja ostateczna wypowiedź w tej skardze, czekam na decyzję zarządu SARA. Miłego wieczoru.

Pozdrawiam

Inspektor wminzok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.