Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga złożona na pracownika Venuss

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa tematu: Skarga złożona na pracownika Venuss

• Nick oskarżonego: Venuss
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 31.01.2024 17:22
  •  Opis sytuacji: Generalnie cała sytuacja się zaczęła na mechaniku sf gdzie naprawiłem moje elegy oraz w/w gracz pomimo mojego upomnienia na voicechat nie zachciał zejść, więc postanowiłem napisać raporta gdzie przy pomocy administratora ( juz nie wiem jaki nick ale pozdrawiam ) postanowił zejść z pojazdu, na pm pojawiły się również prowokacje w moją stronęNastępnie kazał abym dodał go na discord gdzie zostałem zwyzywany przez właśnie Venussa
    Dowody odnośnie sprawy:
     image.png.b51fb4bddece464a8fc12e3fa09bae02.pngimage.png.3597e4b393fa8e1fa209d68e52c2a05e.pngimage.png.d59ea320b51730323da7fbcce1c6b5d7.png 
  • Proponowana kara:  Lota z frakcji dzięki pozdro
  • Coś od siebie:  Pozdrawiam hymela!!!

image.png

image.png

Może tak, wiadomość na discordzie napisana for fun, nie oszukujmy się, ale kto by to wziął na poważnie.  Nie rozumiem także, czemu wyciągasz sprawy z discorda, gdzie jest to prywatne życie i nie pełnie wtedy służby

16 minut temu, Jakubpodejrzany napisał:

w/w gracz pomimo mojego upomnienia na voicechat nie zachciał zejść, więc postanowiłem napisać raporta gdzie przy pomocy administratora ( juz nie wiem jaki nick ale pozdrawiam ) postanowił zejść z pojazdu

Co do tego powiem, że żaden Administrator nie pomagał mi zejść z żadnego pojazdu, co może potwierdzić sam @sHHaCo, który przyjął reporta wysłanego przez @Jakubpodejrzany.

Teraz czekam na dowody mojej ,,prowokacji'' w stosunku do ciebie.

Witaj @Jakubpodejrzany.

Ze względu na brak wystarczających dowodów obciążających pracownika, zmuszony jestem odrzucić skargę. Nie widzę żadnych prowokacji ze strony członka naszej struktury, co do wyzwisk na discordzie, wasze wiadomości prywatne nie są w żadnym stopniu powiązane z frakcją lub serwerem. Skargę uznaje za odrzuconą!

Pozdrawiam
HymelJadwiga
Deputy Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

hymelnowszyy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.