Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Szoferem SATC bolkaa

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

1881669636_naglowekbolkaa.gif.ca83e2760c036721a0c5e7138485f281.gif
info.png.8fcc5141a8aebd042a1373e4e04a4211.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Doświadczonym Szoferem @bolkaa. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania materiału!
wywiad.png.3878c62a89313094324b364567240918.png

d: @-dzusia- | b: @bolkaa

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?.
b: Jasne, że tak.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
b: Witam serdecznie! Mam na imię Kamil, za kilka miesięcy skończę 18 lat. Pochodzę z województwa podlaskiego z małej miejscowości, około 30 km od Białegostoku.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
b: Na serwer trafiłem przez znajomych na początku roku 2023. Przenieśli się wtedy z konkurencji i pokazali mi ten serwer. Od tamtego momentu grałem w MTA sporadycznie. Dopiero od maja zacząłem biegłą grę na serwerze.

d: Skąd pomysł na nick?
b: Mój nick powstał przez kolegę, który dawno, dawno temu chciał zmienić mi nick na serwerze discord na „bułka”, lecz pomylił się w ortografii i napisał „bółka". Od tamtej pory używam nicku bółka. Niestety na serwerze nie da się wstawiać Polskich znaków w nickach, przez co powstał nick „bolkaa".

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
b: Tak, moimi aktualnymi celami na serwerze jest zakup pojazdu Turismo Competizione oraz dostanie się do administracji.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
b: Jest to około 4kk$. Posiadam cheetaha PFT oraz sultana również PFT. Reszta pojazdów to tak zwane złomki.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
b: Hmm... Na serwerze wszystko mi się podoba, aktualizacje mógłby, by być częściej. Rzeczą, którą bym dodał, byłby nowy panel zgłoszeń w SATC.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś Doświadczonym Szoferem we frakcji SATC. Jakie są obowiązki takiej roli?
b: Oczywiście, podstawowym moim obowiązkiem na służbie jest wykonywanie zgłoszeń. Natomiast jako pracownik na maksymalnej randze ze sporym doświadczeniem jest pomaganie i delikatne kontrolowanie nowych pracowników.

d: Jeśli nie TC to jaką frakcję byś wybrał?
b: Zdecydowanie SAPD, ponieważ kiedyś byłem policjantem na serwerach Fivem.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andres Transport Corporation?
b: Jest ich wiele, ale głównymi rzeczami, za które doceniam SATC, jest brak RP oraz możliwość kontaktu z graczami.

d: Na serwerze masz przegrane ponad godzin 1515 godzin. Jak wspominasz ten czas?
b: Na serwerze zawsze grało mi się bardzo dobrze z wybitną ekipą znajomych.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe?
b: Eventy serwerowe są zawsze na wysokim poziomie. Patrząc pod względem ostatniego eventu fabularnego, gdzie było ponad 900 graczy na 800 slotów, a optymalizacja serwerowa radziła sobie bardzo dobrze. Przez co daje ocenę 9/10.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
b: Zdecydowanie lubię HUD oraz Legendę mapy serwerowej, która na pewno jest pomocna dla nowych graczy.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
b: Moją główną pasją jest robienie grafik komputerowych.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
b: Jest to trudne pytanie, ale postaram się odpowiedzieć. Za 10 lat widzę się jako szefa małej firmy graficznej, ponieważ kocham to robić.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
b: W życiu najważniejsza jest dla mnie rodzina oraz przyjaciele.

d: Masz jakieś marzenia?
b: Żeby żyć długo i szczęśliwie z moją ukochaną partnerką.

d: Czego się najbardziej boisz?
b: Śmierci oraz starości.

d: Dziękuję Ci za ten wywiad. Na koniec chciałam jeszcze spytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
b: Również dziękuje za wywiad. Na koniec chciałbym pozdrowić gracza @KuczyN oraz całą frakcję SATC.
krecha.png.f4e458d4724c969c651abecfc304c953.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @bolkaa za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
871079206_krecha2.png.730a0882b42fbb08b9d6e0479f59c9a6.png

Dla Redakcji Project News
1844169926_pieczatkaaktualna_webp.9d52e0cb634917c4668d7e2ce1110d084mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.