Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z kierowcami SATC

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

63554868_naglowekwywiadysatc.png.8cc22e53f74560e7bf464079d871b71b.png

info.png.77455a6a2da1d8e9904050df0ec75f78.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z czterema Kierowcami frakcji San Andreas Transport Corporation  @Irox., @Amiczek, @DuzaKnaga.Kulioraz @MrBambo. Miłego czytania!

wywiad.png.32a8b446474d364edd5c71b6bdd8b025.png

d: @-dzusia- | I: @Irox.

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
I: Możemy zrobić.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
I: Cześć, nazywam się Kacper. Pochodzę z okolic Olsztyna. Ukończyłem technikum informatyczne. Mimo zawodu tyram na magazynie, zresztą kto w dzisiejszych czasach robi w zawodzie. Interesuje się również motoryzacją.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tu trafiłeś?
I: Moja przygoda na serwerze zaczęła się w grudniu 2020 roku. Szukałem jakiegoś ciekawego serwera, trafiłem tutaj. Zarobiłem na pierwsze auto, po czym miałem długą przerwę. Od zeszłego roku wróciłem i na razie jestem tutaj nadal oraz nigdzie nie zamierzam się wybierać.

d: Skąd pomysł na nick?
I: Szczerze mówiąc, losowe literki na klawiaturze.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
I: Moim celem jest ulepszenie wszystkich prac do maksymalnego poziomu, głównie kopalni, lecz z czasem u mnie cienko, więc na razie skupiam się na zarabianiu. Nie mam określonego celu, ale nigdy na żadnym serwerze RPG nie miałem auta pokroju Infernus lub Turismo, więc to będzie jako główny cel.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
I: Malutko, około 300k. Nie gram osobiście pod majątek, lecz 4fun.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
I: Super byłoby ujrzeć jakąś prace w stylu transportu ciężarówkami i wymodelowane auto na wzór Man TGL.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś kierowcą SATC. Jakie są obowiązki takiej roli?
I: Głównymi obowiązkami jest transport klienta z punktu a do punktu b. Przyjmowanie zgłoszeń, jeżeli takowe występują.

d: Jaki był Twój najciekawszy kurs?
I: Krótko jestem w tej frakcji, nie miałem jeszcze jakiś ciekawych kursów.

d: Jeśli nie TC to jaką frakcje byś wybrał?
I: Jeśli nie SATC, to próbowałbym swoich sił w SAPD lub też SARA.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Transport Corporation?
I:
Doceniam SATC za atmosferę, która tam panuje. Jesteśmy wszyscy jak rodzina. Każdy jest pomocny oraz uprzejmy. Darzymy się ogromnym szacunkiem.

d: Dziękuję Ci za ten wywiad. Na koniec chciałam jeszcze spytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
I: Dziękuję również. Chciałbym pozdrowić @TheDreamer, który dał mi szanse, jak i również cały zarząd SATC. Oraz ciebie i kilku znajomych @Amiegos@Flarson, @Kartun.exe.

XGwBbve.png

d: @-dzusia- | A: @Amiczek

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
A: Dzień dobry. Jasne, z chęcią udzielę wywiadu.

A: Hejka z tej strony @Amiczek, na imię mi Rafał. Mam prawie 24 lata, mieszkam w województwie lubelskim. Na co dzień pracuję na magazynie w Holandii a, w wolnym czasie lubię sobie pograć w gierki, ale ogólnie mówiąc, interesuję się motoryzacją.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tu trafiłeś?
A: Zaczęło się od tego, że kolega polecił mi serwer i namówił mnie, by tu pierwszy raz zagrać. Sam w sobie serwer bardzo mi się spodobał, a więc postanowiłem tu zostać.

A: Mój nick to całkiem długa historia. Zaczęło się od Amix jeszcze, gdy grałem w cs'a 1.6 z 12 lat temu i przez moich znajomych, którzy przekręcali mój nick, miał różne przeobrażenia. Zostało przy Amiczek i raczej tak zostanie.

A: Większość celi mam wrażenie, że została spełniona. Byłem w zarządzie radia, majątek też mam według mnie wystarczający. Raczej jedynymi celami, jakie mam to powiększenie swojego majątku, bo fajnie jest mieć więcej aut oraz zajście, jak najwyżej w hierarchii SATC oraz wymaxowanie wędki na pracy wędkarza.

A: Aktualnie wydaje mi się, że mój majątek oscyluje między 4kk, a 4.3kk.

A: Usunąłbym VoiceChat. Nie jest mi zbytnio potrzebny w grze i raczej go nie używam. Dodałbym pracę związaną z ciężarówkami oraz więcej body na przykład do Flasha.

A: Moim głównym zadaniem jest przewożenie klientów z punktu A do punktu B.

A: Myślę, że za krótko jestem w szeregach SATC i nie przydarzyła mi się jeszcze takowa sytuacja.

d: Jeśli nie TC, to jaką frakcje byś wybrał?
A: Myślę, że byłaby to frakcja SARA, która jest równie ciekawa co SATC. Dodatkowo mam doświadczenie w RA, bo byłem w szeregach tej frakcji na innym serwerze.

d: Jest coś, za co doceniasz SATC?
A: Są różne aspekty plusów San Andreas Transport Corporation, cenię sobie dużo jazdy autami. Bądźmy szczerzy, zarobki też są dobre. Zarząd jest pomocny i sprawiedliwy, chyba tyle na ten moment.

d: Dziękuję Ci za ten wywiad. Na koniec chciałam jeszcze spytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
A: Również dziękuję za propozycję wywiadu, miło odpowiadało mi się na pytanka. Chciałbym pozdrowić całą organizację Fama Et Gloria oraz całą frakcję SATC.

XGwBbve.png

d: @-dzusia- | Du: @DuzaKnaga.Kuli

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Du: Dobra, mogę.

Du: Witam, z tej strony Kierowca @DuzaKnaga.Kuli z San Andreas Transport Corporation. Mam na imię Krystian i mam 18 lat. Mieszkam na Podkarpaciu, a moim hobby jest m.in. wędkowanie, motoryzacja oraz muzyka.

Du: Na serwer trafiłem po banie na innym topowym serwerze, szukając alternatywy, żeby sobie pograć na jakimś fajnym serwerze. Moja przygoda na serwerze rozpoczęła się z pracą na magazynie na swój pierwszy pojazd, którym był Walton z id 940, którego potem sprzedałem.

Du: Pomysł na nick wziął się na lekcji j. niemieckiego, gdy zobaczyłem w podręczniku „der Kuli”, które potem jak się okazało, oznaczało — długopis. Kilka miesięcy temu doszło przed nick „DuzaKnaga”, a to z racji dołączenia do takiego ala gangu, który się rozpadł i zostałem już z takim nickiem, ponieważ mi się spodobał.

Du: Raczej jakichś celów nie mam, ale moim głównym celem na serwerze jest 999 dni odbierania nagrody dziennej z rzędu.

Du: Co do mojego majątku, ciężko mi jest go wycenić. Mam kilka samochodów, w tym 1 na id, którym jest Admiral STR z id 1023, prawie FT bez wykrywacza i nitro. Posiadam jeszcze Vincenta STD zrobiony na wzór taksówki, który stoi na bazie SATC, który warty jest około 350.000$, lecz dla mnie jest bezcenny, jak i mój Admiral, którego kupiłem z salonu i był to mój pierwszy pojazd z salonu. Mój majątek szacuję na około 5.500.000-6.500.000$.

Du: Na tę chwilę nie mam pomysłu, co można by było dodać lub zmienić na serwerze.

Du: Tak, jestem Kierowcą SATC. Mam dużo obowiązków, takich jak: Powinienem wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, jeśli nie są one sprzeczne z regulaminem serwera. Moim obowiązkiem jest również stosowanie się do KRD, czyli przepisów, które panują na drogach San Andreas oraz śledzenie panelu zgłoszeń i oczywiście godne reprezentowanie frakcji, chronić jej mienia oraz informacji, które ujawnione mogłyby zadziałać na jej szkodę. Więcej informacji o moich obowiązkach jest w regulaminie frakcji TC, który jest dostępny dla wszystkich na forum w dziale San Andreas Transport Corporation.

Du: Wykonałem dużo kursów, większość zazwyczaj jest z punktu A do punktu B, lecz każdy jest inny. Niestety nie pamiętam sytuacji z najciekawszego kursu.

d: Jeśli nie SATC to jaką frakcje byś wybrał?
Du: Myślę, że SAPD, ponieważ jest to również ciekawa frakcja na serwerze.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Transport Corporation?
Du: Oczywiście. Doceniam frakcje za to, że możemy pomagać graczom, transportując ich z punktu A do punktu B. Również doceniam tę frakcję za fajną i miłą atmosferę, panującą w naszych szeregach.

Du: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SATC, wszystkich, którzy to czytają, jak i Ciebie. Również dziękuję za wywiad, z poważaniem Kierowca @DuzaKnaga.Kuli z San Andreas Transport Corporation.

XGwBbve.png

d: @-dzusia- | M: @MrBambo

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Witam, git.

M: Witam, jestem @MrBambo i gram na serwerze ProjectRPG od 3 lat.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
M: Moja przygoda na serwerze zaczęła się tak, jak każda inna, czyli zacząłem pracować na magazynie oraz poznawałem serwer. Trafiłem tutaj przez znajomego, który polecił mi ten serwer.

M: Pomysł na nick wziął się tak po prostu. Nie miałem żadnej sytuacji z nim związanej.

M: Moim celem na serwerze ProjectRPG jest powiększenie swojego Majątku oraz kupno Infernusa NSX.

M: Mój majątek nie jest jakiś ogromny jak na ilość spędzonego czasu na serwerze, ale wyceniam go na około 1kk, coś w tych okolicach.

M: Zmieniłbym troszkę prace, ponieważ po dłuższym czasie stają się monotonne i nudne.

M: Głownie to przewożenie klientów i nic więcej.

M: Nie miałem jeszcze najciekawszego kursu, ponieważ jestem od niedawna we frakcji SATC.

d: Jeśli nie TC to jaką frakcje byś wybrał?
M: Poza SATC nie mam jakiejś ulubionej frakcji, ale myślę, że byłaby to SARA.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Transport Corporation?
M: Miła atmosfera.

M: Chciałbym pozdrowić gracza @ExileD oraz @CzerwonyX45.
krecha.png.425960e80b6956f39719cb921b014537.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Irox., @Amiczek, @DuzaKnaga.Kuli i @MrBambo za rozmowę oraz pozdrowienia. Mam nadzieję, że artykuł się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście tych graczy. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
1109144201_krecha2.png.2edbc2a0b70e94dd291b41dfc59c1134.png

Dla Redakcji Project News
1561492753_pieczatkaaktualna_webp.7700c834176a553482e75e6be0ea831d4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.