Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kjer0.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

rjFDa3I.png

34yiMrE.png

Hejka, ja jestem Junior Reporter @Vajtekk.vnd, dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z graczem @Kjer0, bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | K: @Kjer0

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Oczywiście! Przy okazji witam i pozdrawiam czytelników.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
K: Jestem Kjer0, Starszy prezenter ProjectFM, świeżo upieczony pełnoprawny medyk i jeden z członków organizacji Elite Unity. W tym roku będę miał 27 lat, co automatycznie czyni mnie boomerem. Zazwyczaj spokojny, choć czasem mam też swoje wariactwa. Uwielbiam muzykę i to ona jest moim głównym hobby.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
K: Na serwer trafiłem przez przeglądarkę serwerów. Wpisałem w wyszukiwarce RPG i tak tu trafiłem. Był to 22 października 2020.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
K: Początki na serwerze wspominam miło. Pamiętam, że na służbie w nocy był jeden taksówkarz, który oprowadził mnie po serwerze i bardzo dużo pomógł, mówiąc o cenach pierwszego pojazdu i początkowych pracach.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie blisko 1850 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
K: Jak dobrze pamiętam, grę przerwałem, mając około 600 godzin. Wróciłem na ProjectRPG na początku lata i zostałem do dziś. Jak wspominam? Na dobrą sprawę dopiero po powrocie zacząłem poznawać tu ludzi. Dołączyłem do organizacji, do radia, poznałem wiele cudownych osób, z którymi codziennie spędzam czas, rozmawiając na Discordzie. Nie nazwałbym tego wspomnieniem, lecz nadal ciągnącą się serią wydarzeń, które osiągną status wspomnienia kiedyś. Czy mam zamiar grać dalej? Pewnie!

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
K: Czasami sam się zastanawiam nad wyceną majątku, ale tego nie robię. To, co mam, czyli posiadłość i pojazdy nie mają dla mnie ceny. Nie idę za trendami i nie kupuję tego, co aktualnie jest na topie, tylko to, co mi się podoba. Dlatego na mojej farmie można znaleźć choćby Remingtona, który stał przez kilka dni na giełdzie i nikt go nie chciał. Poza tym mam szybszy samochód w postaci Cheetah, jakąś „czwórkę” do aplikacji, czyli Sultana SB-1 Kombi i inne gruzy. Wszystko w jednym, szarym kolorze.

V: Chciałbyś dołączyć do grona administracji serwera? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji na rangę Supportera?
K: Bardzo chętnie dołączyłbym do ekipy administracyjnej i tak, pisałem podanie przy ostatniej rekrutacji. Na pewno się nie poddam i napiszę ponownie, gdy będzie możliwość.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji SAMD na randze EMR I, mógłbyś opowiedzieć o swoich doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłeś? Jak wyglądała Twoja akademia? Czym się zajmuje frakcja San Andreas Medical Department na serwerze? Byłeś kiedyś w innych frakcjach?
K: Oczywiście, byłem w SATC dwukrotnie, lecz odszedłem, ponieważ robiłem dłuższą przerwę od MTA. SAMD to szamani, którzy magicznym sprayem leczą ludzi, piszą dużo na różowo i robią ijo ijo, jak gdzieś jadą. Akademia była dość ciekawa. Dużo wiedzy, która przyda się nie tylko do gry, fajni ludzie i miło spędzony czas. Bardzo dużo zawdzięczam @Szender, który prowadził mnie za rękę przez czas akademii, indywidualnie szkoląc mnie. Większość akademickich patroli robiłem z @Nataliaaa lub sam. Były momenty kryzysu, czy sobie dam radę, ale to kwestia wybadania gruntu.

x9Qy7O0.gif

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
K: Jeżeli z jakiegoś powodu opuściłbym SAMD, poszedłbym do SARA. Mam tam wielu znajomych, więc byłoby mi tam raźniej.

V: Jesteś w biznesie ProjectFM na randze Starszy Prezenter, opowiesz coś o tym biznesie? Ile miesięcznie robisz godzin audycji? Polecasz innym ten biznes?
K: Radio to bardzo ciekawe miejsce. Mieszanka charakterów ze wspólnym zainteresowaniem tworzy bardzo fajne community. Ciężko powiedzieć ile robię miesięcznie godzin, ostatnio gram mniej, ale muszę to zmienić. Biznes polecam każdym, kto lubi muzykę i chciałby się swoją biblioteką podzielić.

V: Jesteś także w zarządzie organizacji Elite Unity, czym charakteryzuje się ta organizacja od innych? Powiedz coś o tej organizacji.
K: Organizacja Elite Unity to zbiór fajnych person. Co jakiś czas przybywa coraz więcej ludzi. W większości jesteśmy paczką kumpli. Mamy wiele fajnych pojazdów, specjalistów od różnych dziedzin serwera, dobrych kierowców, pracowników frakcji itd. Jako zarząd staramy się utrzymywać organizację w porządku, dbając o pojazdy, rozwijać Discorda, by nawigowanie po nim było łatwiejsze. Czym się różnimy od innych? Nie mam porównania. To moja pierwsza i prawdopodobnie ostatnia organizacja.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
K: Teraz buduję sobie Cometa od zera. Jeszcze nie wiem, w którą stronę pójdę. Chcę wymaxować górnika, skończyć Cheetah, Slamvana, wbić się wyżej w radiu. Oj dużo rzeczy.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
K: Z serwera najbardziej chciałbym usunąć toksynę. Dodałbym bagażnik do Slamvana, body do Premiera i możliwość zapisania ulubionego koloru w lakierni. Zmieniłbym działanie zadowolenia klienta w Aplikacji Transportowej oraz niektóre elementy funkcjonowania frakcji i biznesów.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
K: Nick Kjer0 ma swoją wieloletnią historię. To ewolucja różnych nazw, pomysłów i skrótów. Z pozoru banalny nickname, lecz historia jest głębsza. Jak powstał? Zostawiam opowieść dla bliższych mi osób.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
K: Poza MTA słucham dużo muzyki, gram na instrumentach i śpię.

V: Uprawiasz jakiś sport?
K: Jeżeli chodzi o sport, można powiedzieć, że jestem jaroszem. Jak słońce wyjdzie, to wsiądę na rower. Miewam przebłyski i czasami pojeżdze na rolkach.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
K:  Ostatnio grywam w Assetto Corsa oraz Guitar Hero.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
K: Nie jestem kino maniakiem. Bardzo rzadko zdarzy mi się obejrzeć jakiś serial. Ostatnio wciągnął mnie serial Upload. Wybitna wizja przyszłości, która opiera się na dzisiejszych bolączkach. Z filmów poleciłbym cokolwiek od Christophera Nolana. Absolutny geniusz.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
K:  Jak wyżej pisałem, tak. Muzyka jest od zawsze w mojej głowie. Aktualnie mam fazę na pop 80', co jest wyraźnie słyszalne na moich nocnych audycjach. Czasami ktoś zaczyna temat muzyki ze mną i zaczyna żałować, bo tworzę wykład jak na studiach.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
K:  Nie mam marzeń, tylko cele. Nie marzę o rzeczach niemożliwych, bo na logikę nie są one możliwe, więc po co zajmować głowę. Cele są możliwe do zrealizowania i jest nim posiadanie kopii Red Special. Niby nic, a wiele. Moim prześmiewczym marzeniem jest stworzenie muzeum. Nie powiem czego, bo mi zabierzecie pomysł, a takiego muzeum nigdzie nie ma.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
K: Nie patrzę tak daleko do przodu. Mam nadzieję, że dużo się zmieni w moim życiu. Nie mówię, że jest źle, ale mogłoby być trochę inaczej i równie dobrze, jak jest teraz.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
K: Nie wyobrażam sobie życia bez internetu. Jesteśmy w takich czasach, że bez niego jest bardzo ciężko funkcjonować w społeczeństwie.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
K: Chciałbym mieć dom na kółkach. T3 Westfalia daje mega klimat.

cqp6MxO.gif

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Co Cię od tego zatrzymało
K: Jak byłem mały, powiedziałem, że chcę zostać bezrobotnym jak ojciec. Na razie plan realizuję, choć wielkimi krokami kończy się ta wspaniała przygoda.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
K: Postawiłbym billboard reklamujący moje tajne muzeum.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
K: Za milion kupiłbym lokal i wyposażył go, aby spełnić marzenie, mojej mamy, czyli otworzyć jej zakład cukierniczy.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
K: Ważne jest mieć pomysł. Bez niego stoi się w miejscu, a stanie powoduje cofanie. Taki paradoks egzystencji.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
K: Chciałbym mieszkać w Polsce. Nie jestem jakimś wielkim patriotą, ale co by się nie działo, lubię ten kraj.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
K: Z graczy znam tylko @Suzannee. To mój ulubiony człowiek. Spędzam z nią każdy dzień bez wyjątku. Najlepsza osoba w moim życiu zdecydowanie.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
K: Chciałbym wiedzieć, że auta na ID podskoczą tak niewyobrażalnie wysoko.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
K: Bardzo dziękuję za wywiad. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić wiele ludzi. Przede wszystkim ukochaną kosmitkę @Suzannee, bo bez niej nie poznałbym nikogo tutaj. @bialyja@MichaelRWD@sosnalolek@Wujaszek.@FeaT@Nataliaaa@Szender dziękuję wam, że jesteście.

XGwBbve.png

Tutaj ten wywiad się niestety kończy. Mam nadzieję, że wywiad z EMR I oraz Starszym Prezenterem @Kjer0 Wam się podobał, swoją opinię możecie zostawić w komentarzu lub przez zostawienie reakcji. Na sam koniec, zachęcę każdego do wspierania akcji WOŚP z ProjectRPG poprzez naszą Redakcyjną e-skarbonkę! KLIK.

8eybfgF.png
Dla Redakcji Project News:
uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.