Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Mixsu

greg3310

Rekomendowane odpowiedzi

Login: greg3310

Nick oskarżonego: Mixsu

Powód skargi: Niezweryfikowanie forum i bezpodstawny ban, przez który utraciłem dzienną nagorde.

Data zdarzenia25.01.2024

Dowody: Załączniki + link do sprawy: 

Opis sytuacji: Nie rozumiem zachowania administratora który po prostu dał mi permamentą blokade bez żadnej weryfikacji. Na zezwolenie czekałem 2 tygodnie tylko po to żeby teraz Mixsu dał mi blokadę przez którą utraciłem swoją nagrodę dzienną, napisałem odwołanie oczywiście ale nikt nie zwróci mi mojego domku który wygasa właśnie dziś oraz nagrody dziennej za 7 dzień którą zdobył bym jutro. Wnoszę o degradacje za nie właściwe wykonanie swoich obowiązków. Zwykłe lenistwo przez które ponoszę straty jako gracz. Mam nadzieję że starty poniesione przez tego człowieka zostaną mi zwrócone a on odpowiednio ukarany. Pozdrawiam

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.