Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Slever

MikeY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Slever
Powód skargi:  Bezpodstawne nadawanie ostrzeżeń, złe ocenienie sytuacji.
Data zdarzenia:  17.11.23
Dowody: https://imgur.com/a/lYnjees
Opis sytuacji: Witam, z racji iż zauważyłem fajną ofertę dotyczącą pojazdu postanowiłem wziąć udział w niej i zaproponować kwotę rzędu ponad 100.000$ serwerowej gotówki, z racji iż ktoś podbił mnie na późniejszym etapie postanowiłem że zrezygnuje z licytacji pojazdu a bardziej najlepszej oferty względem kupna ów samochodu, co finalnie daje to iż nie brałem udziału w czynnej licce pojazdu gdyż iż ponieważ ktoś podbił ofertę, ale nie o tym miałem pisać.. Suma sumaru po 1/2 dniach od napisania mojej oferty została wypowiedź "USUNIĘTA" tylko zastanawia mnie fakt dlaczego? A no i przede wszystkim dlaczego moje konto zostało przeskanowane względem administratora @slever bo to także jest interesujące. Ponadto, ów administrator nie miał prawa że tak powiem przeskanować mi konta względem tego czy posiadam daną gotówkę czy nie, bo w każdym momencie mógłbym wziąć pożyczkę na ów pojazd bądź sprzedać punkty premium które finalnie kupiłbym za realną gotówkę.

Liczę na wypowiedź osoby oskarżonej jak i administracji RCON. 

• Super 1
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 2
. Zebra,

Odkryto 19.11.2023 00:54

Witaj, zostałeś ukarany punktami ponieważ złamałeś regulamin działu motoryzacji.

Ja jako moderator tego działu mam obowiązek pilnować by nie dochodziło do takich sytuacji. Widząc dopisek "po uzbieraniu" postanowiłem sprawdzić czy nie doszło do złamania 19 punktu regulaminu który brzmi:

Cytat

§ 19
Gracz biorący udział w licytacji zobowiązany jest do posiadania na swoim koncie oferowanej przez siebie kwoty.

Jak się później okazało nie posiadałeś takiej kwoty na koncie więc ukarałem cię punktami.

Dodatkowo wycofać z oferty możesz się jedynie 30 minut od dodania oferty, a zostałeś ukarany 9 godzin od dodania odpowiedzi, więc nawet jeśli byś w tamtym momencie edytował odpowiedź w celu wycofania się i tak byś został ukarany punktami tylko na podstawie innego punktu regulaminu.

Cytat

§ 20
Dozwolone jest wycofanie oferty w czasie nie dłuższym niż 30 minut.

Uważam że zostałeś ukarany słusznie, jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz śmiało.

• Super 12
  • Haha 1
  • Lubię to! 3

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.