Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Cześć

Danyczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, może zacznijmy od tego że mam na imię Daniel i pochodzę ze Śląska, okolice Katowic.
Na serwerze jestem dokładnie od wczoraj czyli 11.11.2023, natomiast grałem też wcześniej na innym koncie do którego passów niestety nie pamiętam ale to były same początku ProjectuRPG.
Może coś o mnie? :
Lubię gry wideo, przeważnie survival-horror, wyścigówki, strzelanki no i nasze ukochane GTA SA.
W wolnym czasie pogrywam przeważnie tylko w mta, bądź czytam książki nie ma co tutaj się więcej rozpisywać.

Dzięki za przeczytanie, wpadajcie na serwer to połowimy razem rybki czy pozbieramy grzybki bądź poprzenosimy troszkę ciężarów na magazynie.

• Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.