Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Oskamowanie na auto

tobus300
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <Tutaj wpisz swój UID (znajdziesz go na profilu na forum lub w panelu gracza F5 na serwerze)>79599
Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> tobus300
Nick oskarżonego: <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej> kuba812
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> Oszukanie Chciałem sobie kupic eurosa ale mnie oszukal powiedzial ze ma ecu a nie ma
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 02.09.2024
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>  logi
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Witam Chciałem sobie kupic Eurosa i Gosciu mi pisze ja mam eurosa czyli kuba812 i powiedziałze ma ecu felgi max silnik no miał felgi ale nw czy to byl max silnik ale ecu nie miał no i dobra za 80k i troche mi to smierdzialo ale dobra tak to ja to Kupiłem
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze> Nie mam niestety jak bym miał jakiegos klipa bym tutaj dał ale pewnie macie w logach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.